2015-02-07 08:48:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Önnek is jár a pihenés

Napi horoszkóp február 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Frissen és jókedvűen kezdheti ezt a napot. Napközben a beszélgetések jóvoltából tud előre haladni, mert olyan dolgokat tudhat meg, amik nagy segítségére lehetnek, este egy mosoly viheti sikerre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Szombat van, önnek is jár a pihenés. Most próbáljon meg olyan programokat szervezni, amelyek segítik ellazulni. Ha mégis dolgoznia kellene, a rutinmunkákkal és a kreatív feladatokkal is boldogulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Szűz jegyében áll, és aggodalmaskodásra, lelki gyötrődésre hajlamosítja. Picit álljon meg, gondolja át az életét, és akkor már nem is látszanak olyan rossznak a dolgok.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma elsősorban arra figyeljen, hogy megvédje magát az olyan emberektől, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek önben, sőt, legjobb, ha nagy ívben elkerüli őket. A családjában valaki felhozza a régi sérelmeket. Tartsa magát távol ettől a vitától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma mintha még a Nap is fényesebben ragyogna. A hangulat emelkedik, a legrosszabb dolgokon már túl van. A gondolatai is világosabbak lesznek, minden könnyebbé válik. Ötletei tetszést aratnak, és a többiek értékelik a lelkesedését.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Plútó pozitív érzéseket kölcsönöz önnek, most boldogan átölelheti a kedvesét, és eltölthetnek egy nagyon szép estét együtt. Ma még viccelődni is lesz kedve, ami az egészségét is segít megőrizni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold alkalmat ad rá, hogy addig aludjon, amíg csak kedve tartja, most akár egész délelőtt lustálkodhat. Délután azonban vége a lusta szombatnak, munkához kell látnia. Minél többet tud elvégezni, annál elégedettebb lesz a nap végén.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma valamilyen szép élményben lehet része. Legjobb lenne, ha estére megbeszélne egy találkozót valakivel, aki kedves a szívének. Biztosan jól fogják magukat érezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mára esedékes fontos dolgokat intézze el a délelőtti órákban, mert délután már nem lesznek kedvezőek a körülmények ahhoz, hogy fontos döntéseket hozzon, vagy új dolgokba fogjon. Este valamilyen ügyben tovább tud lépni, és ez boldoggá teszi majd.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Előfordulhat, hogy kimondott szavai keményebbek lesznek, mint ahogy eredetileg szerette volna. Lehet, hogy a mondandójába be kell iktatni néhány „elsimító”, békére törekvő kommentárt is, nehogy nehézségei keletkezzenek.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr, a szavak bolygója, belépett a Vízöntő jegyébe. Különösen a pénzügyi tárgyalások során kell különösen ügyelnie arra, hogy mit mond. Kijelentéseit és érveit nagyon hamar felhasználhatják ön ellen, és kedvezőtlen megvilágításban tűnhet fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars még a Halak jegyében áll, kellemetlen kapcsolatban a Jupiterrel. Igyekezzen távol tartani magát a konfliktusoktól, és összpontosítson arra, ami igazán fontos önnek. Ne vállaljon kockázatokat.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: